SELAMAT DATANG

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...
Salam sejahtera kepada semua pengunjung blog DCL @ alongseha. Saya amat mengalu-alukan sebarang komen, pertanyaan dan juga sokongan dari anda semua. Semoga usaha memperluaskan perniagaan ini mendapat berkat dari Allah swt.

penggunaan produk 4

PENYAKIT : BUAH PINGGANG

  • makanan dan minuman yang bersifat asidik seperti daging, minuman berkarbonat dan makanan ringan antara penyumbang terbesar kapada penyakit buah pinggang.

PRODUK YANG DISYORKAN

  1. set asas 5P - melalui penggunaan set asas 5P, pencucian usus membantu meningkatkan lagi penyerapan di usus, membantu menghasilkan darah yang bersih seterusnya mengurangkan bebanan penapisan oleh buah pinggang.oxy-pi membantu mengimbangi keasidan dalam buah pinggang seterusnya meningkatkan proses penapisan oleh buah pinggang. saiz molekul air yang halus ini meningkatkan proses penghuraian keladak yang terdapat dalam buah pinggang.
  2. d-bless - garam-garam tisu yang terdapat didalamnya meningkatkan potensi otak yang mengawal aktiviti buah pinggang.

CARA GUNA

  1. inte-cleanse -makan 4 biji sebelum tidur.
  2. ry-ilex - makan 2 biji pagi dan 2 biji malam. Sebaiknya diambil selepas makan kerana akan mengurangkan kesan tindak balas.
  3. amazing - amalkan 2 sudu teh 2 kali sehari dalam keadaan perut kosong.
  4. oxy-pi d'ionik - pada peringkat awal bagi mereka yang mengalami penyakit buah pinggang yang kronik, kurangkan pengambilan air oxy-pi dgn kadar setengah liter 1 hari. kemudian baru ditambah dari masa ke semasa sehingga sekurang-kurangnya 10 gelas sehari.
  5. e-gnius - kemam 2 tablet dengan kadar 2-3 kali sehari.
  6. d-bless - kemam 2 tablet dengan kadar 2-3 kali sehari.

No comments:

Post a Comment